Gratis adverteren api

 

Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis lessen

Meer innerlijke rust met meditatie - Gratis lessen
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
5924 keer sinds 02-10-2016, 08:36:22
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen met meditatie? De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China bekend gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.!

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht in het Kortenbospark te Den Haag. Maandag t/m vrijdag: van 09.00h tot 11.00h
(als het regent/alleen op maandag en donderdag in Buurthuis de Kronkel Westeinde 425, 2512 KD Den Haag)

Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Contactpersoon: victorjawel@yahoo.co.uk of 06-28654898

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)