Gratis adverteren api

 

Eenvoudig leren mediteren - Gratis Workshops

Eenvoudig leren mediteren - Gratis Workshops
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
6019 keer sinds 02-10-2016, 09:02:26
Telefoon:
Niet beschikbaar
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen met meditatie? De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou.

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 10u tot 12u terecht in het Stadspark van Maastricht. Iedereen is welkom om mee te doen!

Voor meer info: spulnik@icloud.com of houbenpeter@hotmail.com

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)