Gratis adverteren api

 

Slagroompatronen Mosa doos a 24 stuks

Slagroompatronen Mosa doos a 24 stuks
Prijs:
€ 7.95
Bekeken:
13265 keer sinds 16-06-2014, 18:45:02
Telefoon:
+31 (0)235563248
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Slagroompatronen nu ook in kleinverpakking leverbaar!
Kenners herkennen ongetwijfeld de bekende doos van deze professionele, universele slagroompatronen van MOSA. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen zoals Mosa, Kayser, Liss en Kidde. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Voldoen aan de DIN norm en hebben een 'Geprüfte Sicherheit' zegel van de Duitse TUV. Dit betekent dat deze patronen, in tegenstelling tot anderen, met name op inhoud streng gecontroleerd worden, voor een gelijkmatig en perfect resultaat. Een patroon is goed voor 0,5 liter slagroom en een doos bevat 24 patronen. Niet voor niets één van de meest verkochte patronen in de horeca sector.

Waarschuwingen: Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.

Live & Look Better Products en haar leverancier(s) zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik van deze producten kan worden veroorzaakt.

Verzendkosten: € 5,95

Afhalen in Hoofddorp is tijdens kantooruren mogelijk, uitsluitend op afspraak.

Via onze website is het mogelijk om met IDEAL te betalen. Betalingen voor 15.00 uur bijgeschreven worden dezelfde dag verstuurd.
Wij verzenden uiterst discreet in een blanko verpakking zonder naam afzender.

Levering uit voorraad: betaling vóór 15.00 uur op onze rekening bijgeschreven, bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)