Gratis adverteren api

 

In prijs verlaagd Hongarije-Authentiek gerenoveerde boerderij met zwembad regio Tisza

In prijs verlaagd Hongarije-Authentiek gerenoveerde boerderij met zwembad regio Tisza
Prijs:
€ 55000.00
Bekeken:
7371 keer sinds 04-09-2015, 13:56:12
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer(s),

Een fraaie, authentieke volledig gerenoveerde boerderij met zwembad is gelegen in het plaatsje ' Tiszajeno ' 100 km ten zuiden van Boedapest.
De boerderij is een authentiek (volledig gerenoveerde) Hongaarse boerderij (boerderij alhier ‘ Tanya ‘ genoemd)
Er zijn drie slaapkamers: een grote slaapkamer met typisch Hongaarse meubelen en een groot dubbel bed aan. In de tweede slaapkamer is een 'ingebouwd' tweepersoonsbed en in de derde slaap kamer staat een stapel-bed.Aanwezige matrassen en dekbedden garanderen u een goede nachtrust.Er staat op elke kamer minimum één klerenkast. Linnengoed is aanwezig. Deze drie slaapkamers bieden plaats aan zes personen

In de badkamer bevinden zich een douche, het toilet en een wastafel. Badtextiel ter beschikking. Een eigen (prive) zwembad van 7,20m op 3.60 m en 1.20 m diep waarin men heerlijk kunt zwemmen of spelen verhoogt de waarde en vakantiegevoel van dit fraaie huis nog meer. Tuinmeubelen zijn voorhanden.

Rond het huis is een prachtige tuin (3000 m2) met veel gezellige hoekjes en terrasjes, een bosje waarin je in een hangmat wat kunt uitrusten,een bloementuin, ver-gezichten over de poesta, wilde bloemen, een boomgaard en vele schaduwrijke plekjes.

In het overdekt prieel kun je een lekkere Hongaarse soep klaarmaken in de typische ' heksenketel ' of iets roosteren op de barbecue of een kampvuur maken.

Door de sfeervolle verlichting is het aangenaam om er ’s avonds een gezelschapsspelletje te spelen (enkele spelen aanwezig) en te genieten van heerlijke Hongaarse wijn.Een extra buitenkeuken maakt het fijn om in de zomer lekker buiten te kokkerellen (koelkast, gasfornuis, microgolfoven aanwezig)

Men vindt er ook een authentieke waterput en een vijvertje met vissen.De hele tuin is omgeven door druivenranken.Op 1 km van het huis is er ook een treinverbinding die je bvb naar Boedapest brengt.

De keuken is uitgerust met een combinatie oven, een vaatwasmachine, een grote koelkast, een diepvriezer, een 4-pits gasfornuis, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een broodrooster en een friteuse kortom uitgerust met alle nodige keukengerei voor kookgenot.

De volledige inboedel is ingesloten in de aanschafprijs.

Tiszajeno heeft ook een eigen website namens de gemeente (alleen in het Hongaars maar evengoed) en die heet : www.tiszajeno.hu.

www.hongarijevakantiehuis.net
contact: lyra@matadi.net

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)