Gratis adverteren api

 

Hongarije-schitterend huis met 3 bijwoningen en 8000 m2 land in de Bukk bergen

Hongarije-schitterend huis met 3 bijwoningen en 8000 m2 land in de Bukk bergen
Prijs:
€ 100000.00
Bekeken:
6833 keer sinds 09-04-2016, 13:20:14
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit objekt ligt in het uiterst fraaie en tevens fraai gelegen dorpje ’ Szajla ’ welke het laatste dorpje in de vallei is. Voor mensen die op zoekmachines naar de exacte lokatie willen zoeken is het adres : Kossuth Lajos utca 49.

Eerts even iets over de omgeving en het dorpje. Het miniscule dorpje heeft niets anders dan een eigen postkantoor. Het nabij gelegen dorp Bukkszek , op ongeveer 5 km. afstand, biedt echter zaken aan als het beroemde lokale thermaal bad (het gehele jaar open), diverse restaurants, winkels, kroegen en aanverwante zaken die van belang zijn.

De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen, fietsen, moutainbiken, vissen, paardrijden en uiteraard water aktiviteiten gerelateerd aan het thermaalbad.

Voorts de mededeling dat het gehele objekt kadastraal gezien binnen de gemeente grenzen valt en aldus binnen een paar dagen naar u naam kan worden overgeschreven.

Het witte pilaren en volledig gerenoveerde hoofdhuis herbergt 2 ruime kamers, een kleine ruimte, een badkamer (met toilet en ligbad) en een keuken. Ook is er een (aparte ingang) extra gastenkamer aanwezig met een eigen badkamer (toilet en douche). Een fraaie kelder complementeert het geheel. Alle nutsvoorzienigen zijn aanwezig waarbij de verwarming geschiedt middels een fraaie tegelkachel, aanvullende verwarming (indien nodig) is middels elektra.

Neemt u er s.v.p. gewag van dat, op enkele persoonlijk zaken na, het volledige interieur mee gaat in de prijs. Kortom direkt intrek en bewoonbaar.

Recht tegenover het hoofdhuis ligt een ander gebouw welke een ruime garage en 2 andere ruimtes aanbeidt. Op het pad naar de enorme heuvelachtige kavel komt u nog een overdekte grill / barbecue gelegenheid tegen geflankeerd door een (overdekte) buiten zitplaats en een eigen waterbron.

Als we kavel opgaan (oplopend en een prachtig uitzicht aanbiedend) komen we aldaar 3 (eigen 4) verspreidt liggende andere oudere woningen tegen. Deze woningen zijn deels door de huidige eigenaar gerenoveerd maar verdienen nog extra aandacht. Indien u de extra 46 ter beschikking staande foto’s opvraagt (incluis een kadaster tekening van de kavel) kunt u de precieze staat van de extra woningen aanschouwen.

Kortom er staat iets heel fraais en er is iets uitzonderlijks van te maken.

De koopprijs is 100.000 EURO kosten koper. Alhier ter lande zijn wij een erkend makelaar en, indien werkzaam in deze branche, schrijft de Hongaarse staat het hebben van een dergelijke licentie voor. Op onze huis site is dit objekt nummer 804.

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)