Gratis adverteren api

 

Hongarije- Prachtig, gerenoveerd klein boerenhuisje in klein dorpje (laatste in de vallei) nabij de Slowaakse grens. (Nograd provincie)

Hongarije- Prachtig, gerenoveerd klein boerenhuisje in klein dorpje (laatste in de vallei) nabij de Slowaakse grens. (Nograd provincie)
Prijs:
€ 15542.00
Bekeken:
6681 keer sinds 16-06-2016, 11:17:48
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Dit kleine maar oh zo fraai huisje in een evenzo fraai en klein heuvel dorpje kent een bebouwing opp. van 80 m2, een kavel grote van 1500 m2 en verder zijn aanwezig : 2 kamers, een keuken, een badkamer (douche en toilet), parket en tegelvloeren, water, elektra, een tegelkachel en een sceptic tank. De provincie ’ Nogarad ’ is 1 van de dunst bevolke provincies in Hongarije en de aldaar gelegen ’ Cserhat ’ heuvels bieden talloze mogelijkheiden tot wandelen, fietsen, mountianbiken, paardrijden, vissen etc. etc. het is heel goed mogelijk dat u bijna niemand tegenkomt op u excursie.

De Slowaakse grens ligt op ongeveer 20 km. afstand dus ook daar kunt u makkelijk en snel geraken. Dichtbij zijnde grotere stad is ’ Balassagyarmat ’ (op 15 km.)

Het genoemde bedrag is een v.o.n. prijs en via onze hoofdsite (op de site is dit nummer 824) is er uiteraard meer informatie op te vragen en ook zijn er meerdere foto's ter beschikking.

Groeten Anton en Maria.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)