Gratis adverteren api

 

Hulp aan Huis Franchise starten

Hulp aan Huis Franchise starten
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
23922 keer sinds 06-07-2015, 11:05:00
Telefoon:
+31 (0)299397557
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Alle hulp aan huis is op zoek naar gedreven mensen die houden van hard werken onder een zeer gevarieerde Franchiseformule. Zoekt u een Franchise met een ijzersterke formule ? Alle hulp aan huis biedt u nu deze mogelijkheid !

Wat doet Alle hulp aan huis ?
Alle hulp aan huis heeft een groot aantal diensten die wij aan consumenten aanbieden. Van schoonmaaksters tot aan verhuizers, van behangers tot aan diëtisten.

Onze klanten zijn van jong tot oud, van arm tot rijk. We hebben niet één specifieke doelgroep.

Kijk eens op onze site over het hoe en wat van alle hulp aan huis.

Organiseer, regel, zelf werken, bezoeken etc... Een uiterst gevarieerde en leuke manier om je eigen bedrijf op te zetten.

Vanuit huis
U kunt uw bedrijf opstarten vanuit uw huis. U moet uiteraard zijn voorzien van een computer, internet en een printer.

Ondersteuning
U werkt geheel als zelfstandige, maar met hulp. Wij bieden onze Franchisenemers een uitstekende begeleiding, marketing, ondersteuning en de mogelijkheid om uw eigen onderneming te laten groeien.

Welke regio's
Wij zoeken Franchisenemers voor meerdere regio's in Nederland. Het maakt hierbij niet uit of u nu in een grote stad woont of in een kleinere plaats.

Verdiensten
De verdiensten zijn uiteraard afhankelijk van uw eigen inzet. Maar met deze formule kunt u zeer goed salaris mee verdienen.

Waarom Alle hulp aan huis
Onze formule is anders dan andere thuisaanbieders en onze service gaat verder waar andere stoppen. Daarbij kun je heel goed samenwerken met andere regio's waardoor beide kosten kunnen besparen.

Samenwerken
Naast samenwerking met naastgelegen regio's is de samenwerking met de Franchisegever ook heel erg groot. U staat er nooit alleen voor !

Kennis en ervaring
Als Franchisenemer van Alle hulp aan huis geniet u van veel kennis, kunde en ervaring. Tevens wordt er door regelmatig samen te komen onderling ook kennis en ervaringen uitgewisseld.

Diensten bij de start
Samen met u bekijken we welke diensten u bij de start kunt opzetten en met hoeveel dienst u gaat beginnen. Meestal wordt gestart met ongeveer 10 diensten, maar binnen een half jaar kunt u dit uitbreiden tot het gehele aanbod.

Investering
Bij het aangaan van deze Franchise dient u rekening te houden dat u wel wat moet investeren. U heeft een bedrag nodig van tussen de € 2.000,- en € 5.000,-

Interesse gewekt ?
Wanneer u interesse heeft, kunt u informatie opvragen via franchise@allehulpaanhuis.nl

Geef uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Wij zullen u een document mailen met uitgebreide informatie. Hierna bestaat een mogelijkheid om een eerste afspraak te maken.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)