Gratis adverteren api

 

Prive detective nodig?

Prive detective nodig?
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
20132 keer sinds 09-01-2014, 14:21:37
Telefoon:
+31 (0)651262220
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Retective bureau voor bedrijfrecherche en Privé detective. Een dienst voor u tegen misdaad en onrecht!

Retective is een jong en dynamisch bedrijf wat garant staat voor kwaliteit en service met een persoonlijke aanpak. Al onze zaken worden vertrouwelijk door behandeld door onze privé detectives. Nooit zal er vertrouwelijke informatie naar buiten treden over u of uw onderneming, of gebruikt worden voor een ander doeleinde dan uw opdracht.

Retective Recherche & Privé Detective Bureau is aangesloten bij het CPB (College Bescherming Persoonsgegevens).
Het Ministerie van Justitie heeft aan Retective bedrijfsrecherche en Privé detective een vergunning verleend voor het in stand houden van een bedrijfsrecherche en privé detective bureau onder nummer POB 1356. Al onze privé detectives zijn gecertificeerd als particulier onderzoeker en voorzien van een geregistreerd diploma.

U kunt als particulier, ondernemer of overheidsinstelling terecht bij ons bureau voor de meest uiteenlopende onderzoeken. Of nu gaat om interne/externe bedrijfsdiefstallen, fraude, opsporing van personen, overspel of mediaton, wij zijn u graag van dienst met ons advies en kennis. Het eerste intake gesprek is geheel vrijblijvend. Voor meer informatie over onze werkzaamheden verwijzen wij u naar de rubrieken bedrijfsrecherche of particuliere recherche. (privé detective) op www.retective.nl of bel met 06-51262220.

Retective Recherche & Privé Detective Bureau voert al haar onderzoeken uit binnen de wettelijke kaders. Tevens hebben wij geheimhoudingsplicht en gaan wij ten alle tijden discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)