Gratis adverteren api

 

Start je eigen Koeriersdienst...

Start je eigen Koeriersdienst...
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
5991 keer sinds 13-06-2014, 13:44:13
Telefoon:
+31 (0)644584977
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Begin binnen 1 week met je koeriersdienst en het maken van omzet!

Speerpunt Koeriers
Speerpunt Koeriers hebben een sterke franchiseformule en zijn met spoed op zoek naar mensen die graag werken en een eigen auto hebben.

Onze formule is hard groeiende en om het gehele land te blijven voorzien van onze diensten zijn wij op zoek naar jou !

Uw investering is minimaal, lage maandelijkse lasten, maar met een zeer goed verdienmodel.
Zit u momenteel (werkeloos) thuis of bent u toe aan een nieuwe uitdaging ? Lees dan verder en neem contact met ons op.

Waarom een eigen koeriersbedrijf beginnen?
Onze franchiseformule geeft u de mogelijkheid om samen met ons een uitstekende dienst neer te zetten. Er is immers nog steeds meer dan voldoende werk in deze branch en zo kunt u zonder al te veel grote risico’s uw eigen onderneming opbouwen.

Waarom heeft Speerpunt deze formule ?
Samen sta je sterk. Onze klanten zijn tevreden en onze franchisenemers professioneel en wij leveren een uitermate goeie service voor consumenten en bedrijven.

Juist door samen te werken zit er een goede groei in onze formule en gaan we steeds meer naar een gehele dekking over heel Nederland.

Doordat we met een hechte groei franchisenemers werken is de sfeer onderling ook goed en daardoor ook de motivatie om goed werk af te leveren.

Waarom samenwerken met Speerpunt Koeriers ?
Op het moment dat wij gaan samenwerken kiest u voor de volgende meerwaardes:

Betrouwbare naam in de markt
Speerpunt Koeriers is mede dankzij haar Franchisenetwerk een goeie speler als koeriersdienst. Een klant die haar zending betrouwbaar wil laten versturen zal dit willen doen bij een betrouwbare partij.

Kennis en ervaring op het gebied van koeriersdiensten
Als franchisenemers van Speerpunt Koeriers geniet u van veel kennis, kunde en ervaring. U kunt hier als franchisenemer gebruik van maken.

Tevens wordt kennis gedeeld onder de franchisenemers onderling en is er regelmatig de mogelijkheid om bij elkaar te komen om meer kennis uit te wisselen.

Eigen auto
U kunt als franchisenemer gewoon aan de slag met uw eigen, huidige auto. Deze kan worden voorzien van magneetstickers.


Voordelen van gezamenlijke marketing
Als Franchisenemer kunt u zelf uw marketing bepalen. U kunt hierbij gebruik maken van de handreikingen die Speerpunt Koeriers doet.
Speerpunt Koeriers investeert ook in de bekendheid van haar website en die continu wordt door ontwikkeld, beter vindbaar gemaakt wordt in de zoekmachines middels Adword campagnes en SEO technieken.

Gezamenlijk nemen alle Franchisenemers de kosten voor folders, inetnet promotie, website, telefoniste etc voor hun rekening. Door het grote aantal Franchisenemers kunnen deze kosten voor u zo laag mogelijk worden gehouden, terwijl u wel voor 100% kunt profiteren.

Algemene toegevoegde waarde
Klanten die een zending hebben kunnen het algemene telefoonnummer of email adres gebruiken. Centraal worden alle opdrachten verwerkt en betreft het een opdracht uit uw Regio, dan wordt deze automatisch aan u toe gekend. U hoeft dus zelf niet zorg te dragen voor bereikbaarheid, maar kunt rustig andere werkzaamheden uitvoeren.

Door ervaring en kennis te combineren met de pro-actieve aanpak van de Franchisenemers is er een snelgroeiende progressieve omzet.

Slechts 1 Franchisenemer per regio mogelijk, dus voor dat gebied heeft u het alleen het recht om zich daar te vestigen.

Uiteraard komt u wel uw eigen regio uit wanneer bijvoorbeeld een spoedverzending vanaf uw stad 100 kilometer verder moet worden afgeleverd.

Entreefee en maandelijkse fee
Wij streven ernaar om de kosten voor de franchisenemer zo laag mogelijk te houden, echter zijn er altijd bepaalde kosten die gemaakt moeten worden gemaakt, maar altijd ten goede komen van de franchisenemers.

De entreefee bedraagt € 249,99. Hiervoor krijgt u ook nog eens een uitgebreid starterspakket als onderandere folders, visitekaartjes, autostickers en nog veel meer.

De maandelijkse fee is afhankelijk van de grootte van uw ‘eigen’ regio, maar is al vanaf € 45,- per maand. De maandelijkse fee kan relatief laag gehouden worden door het grootte aantal franchisenemers.

Informatieaanvraag
Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op via telefoon of mail.

Wij handelen snel en adequaat zodat u eventueel al binnen een week kunt starten met uw onderneming.


Wij zijn bereikbaar op 06-44584977

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)