Gratis adverteren api

 

Distribiteur, uitgever etc. gezocht voor reprodukties van een uniek schilderij

Distribiteur, uitgever etc. gezocht voor reprodukties van een uniek schilderij
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
4834 keer sinds 07-10-2015, 10:41:12
Telefoon:
+31 (0)036205623337
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Beste lezer (s),

Op dit ( olieverf) schilderij (op canvas met als afmetingen 1.50 lang en 1 meter hoog) staan / zitten Beethoven, Chopin, Mozart, Schubert en Rembrandt gezamelijk hun kunsten uit te oefenen. Zoals u kunt zien staat Rembrandt op de achtergrond het zelfde schilderij te schilderen als waarnaar u kijkt. Aan een dergelijk concept is nog nooit gedacht en een dergelijk schilderij nog nooit gemaakt.

Grof geschat zijn er rond de 20 mijloen mensen op deze planeet die (deels) de werken en ook ( deels) de uiterlijken (her) kennen van de afgebeelde kunstenaars.

Ik zoek niet zozeer een koper voor dit kunst werk maar eerder een bedrijf die er zorg voor kan dragen dat allerlei afdruk copieen / produkties (zoals posters, dienbladen, plastic / linnen tassen etc.) winkels in ' de straat ' bereiken. Detailhandel shops als souveniers winkels, geschenken winkels etc.

Voor online verkopen kan ik zelf goed zorgen maar voor bovenstaande (nog) niet . Overigens sta ik ook niet perse afwijzend tegen een samenwerking voor onine verkopen.

Neemt u er s.v.p. gewag van dat er eerdaags een iets duidelijkere versie op de genoemde site komt te staan. Een hoge resolutie afdruk maken is me nog niet gelukt.

De genoemde site is in mijn bezit en de copyright van het getoonde schilderij alsmede van de detail schilderijen (detail images) even eens.

Hartelijke groeten en veel kijk plezier op de genoemde site.

Anton Wetters.

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)